Tuotteet

Tekstiilit ja painatukset

Tuotantotiimillämme on alalta yli 20 vuoden kokemus ja tähän nojaten pyrimme aina löytämään asiaakkaalle sopivimman tavan merkata vaate.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu juuri sinulle.
Ennen logo- tai kuvamateriaalien lähetystä katso Aineisto-ohje

Pysyvyystakuu

Painatuksemme ovat kestäviä ja pysyviä. Painatusmerkki kestää vaatteen pesuohjeeseen merkatun pesun. On kuitenkin joitain esim. vettä hylkiviä materiaaleja, joihin lämpösiirtomenetelmä ei välttämättä toimi ja tällaisissa tapauksissa sovimme asiakkaan kanssa millä tavalla merkkaus olisi paras tehdä.

Urheiluasusteet

Meiltä saat urheilutekstiilit aina peliasuista pelikasseihin saakka. Urheiluseurojen kanssa yhteistyömme on sujuvaa. Valitaan ensin laadukas tuote, sen jälkeen kaikki asujen kokeiluista valmiseen, painettuun asusteeseen saakka sujuu jouhevasti meidän kautta. 

– Pelipaidat
– Shortsit
– Verryttelyasut
– Reput, laukut

Urheiluasusteissa ykkösmerkkimme ovat Stanno ja Craft. Näitä tuotteita löytyy meiltä myös hyllytavarana ja sopivimman asusteen saat piipahtamalla liikkeessämme.

Ota yhteyttä

Työvaatteet

Vaaditko työvaatteelta erityistä joustavuutta? Entä tulisiko sen olla palosuojattu? Vai tarvitsetko suojausta ankariin sääoloihin? Meiltä työvaatteet tarpeesi mukaan.

– Työvaatteet hoito,- hotelli- ja ravintola-alalle ja teollisuuteen
– Takit
– Housut
– ID-kortit ja korttikotelot

Helppous ja laatumerkit ovat valttimme! Meidän kautta saat työvaatteet, logopainatukset saman katon alta. Jos tarvitset vaatteisiisi vielä ID-kortit koteloineen, niin nekin saat meidän kautta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous työvaatteista!

Vapaa-ajan tekstiilit

Tarvitset sitten t-paidat polttariporukalle tai hupparin komealla painatuksella, niin meiltä tarjontaa löytyy tarpeesi mukaan. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – hyvännäköisiä, tyylikkäitä, teknisiä vaatteita sekä mukavia t-paitoja ja collegepuseroita.

Hupparit ja t-paidat

Hyllyvalikoimastamme löytyy nopeallakin aikataululla klassiset mustat t-paidat ja vetoketjuhupparit laadukkaista tuotemerkeistä. Jos haet paidalle joustavuutta, sporttisuutta, teknisyyttä tai laajempaa värikirjoja, niin tuotevalikoimastamme kyllä löytyy!

Pipot ja lippikset, painettuna tai brodeerattuna

Pipoissa ykköstuotteemme on ns. kesämallin trikoopipo, jota saa sekä pitkänä- että lyhyenä mallina useissa eri väreissä. Pipoihin saat oman lisämausteen tyylikkäällä yksiväripainatuksella tai vaikkapa heijastinpainatuksella. Meiltä saat pipot myös kylmemmille keleille. Paksumpiin pipoihin sopivin merkkaustapa on brodeeraus, mutta joissain tapauksissa myös lämpöpainatus on toimiva vaihtoehto.

Lippisvalikoimamme on varsin laaja ja sopivimman vaihtoehdon löydät piipahtamalla liikkeessämme.

Pyyhkeet

Kylpypyyhkeitä saatavilla esim. kokoina 100×150 tai 70×140 ja useissa eri väreissä. Lisäksi valikoimastamme löytyy pienempi käsipyyhe (50×70).

Pyyhkeitä voi merkata sekä lämpöpainatuksella, että broderaamalla. Valikoimastamme löytyy myös kylpytakit ja laudeliinat.

Painatukset omasta kuvasta

Onko ystävälläsi merkkipäivä ja haluat palauttaa hänelle mieliin ikimuistoisen tai muuten vaan hauskan kuvan menneisyydestä?

Lähetä meille kuva, niin painamme sen paitaan. Voidaan suunnitella kuvasta pikkaisen alkuperäistä taiteellisempi tai tuoda räväkkyyttää komealla fonttityylillä.

Hintaesimerkki:

T-paita, isolla rintakuvalla ja selkätekstillä: alk. 20€

Heijastavat painatukset

Heijastinpainatukset ovat valoisaan aikaan huomaamattoman tyylikäs lisä esimerkiksi pipoosi, mutta syyspimeällä olet näkyvästi COOL!

Heijastinpainatuksissa toimii parhaiten yksinkertainen kuvio tai logo.

Hintaesimerkki:

Trikoopipo heijastavalla tähti- tai sydänkuvalla: 17€

Brodeeraukset

Meiltä saat tarvittaessa myös brodeeraukset.

– Lippikset
– Kangasmerkit
– Logobrodeeraukset (max. 280 x 180 mm)
– Nimimerkkaukset