Tarrat ja teippaukset

Kaipaako yrityksesi ilme kohennusta? Laahaako ikkunateipit menneessä ajassa tai onko ajoveuvosi vielä ilman logoteippauksia? Ota yhteyttä ja viedään suunnitelmat yhdessä maaliin saakka!


Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset ovat yrityksen näkyvin käyntikortti ja hyvin toteutetulla ikkunateippauksella varmistat näkyvyyden ja asiakkaatkin löytävät paremmin perille.

Ikkunateippausten ei välttämättä tarvitse olla jättimäiset koko ikkunan alaa peittävät teippaukset herättääkseen huomiota.

Oikeilla materiaalivalinoilla voimme säädellä näkyvyyttä yrityksen sisätiloihin tai esimerkiksi vähentää auringon lämmittävää vaikutusta. Jos et kuitenkaan halua ikkunateippauksen pimentävän tilojanne, voidaan käyttää myös luonnonvalon läpi päästäviä materiaaleja.

Onnistuneen ikkunateippaukseen on huomioitava useita eri seikkoja ja autamme teitä mielellämme suunnittelussa ja viemme suunnitelmat maaliin saakka.

Esimerkkihinta ikkunateippauksista:

Oviteippaus (yrityksen logo, aukiolojat ja puh.)
Ikkunan logoteippaus (1500 mm x 500 mm kokoinen logo)
Yhteensä n. 200€

Pyydä tarjous ikkunateippauksista.

Ajoneuvoteippaukset

Autoteippaus on todella hyvä tapa mainostaa yritystä. Autoteippauksella saat liikkuvaa mainospinta-alaa aina siellä, missä liikut.

Teippaamme mm. autoja, veneitä, rekka-autoja, moottoripyöriä ja linja-autoja. Periaattessa teippaamme mitä vain, mihin teippi tarttuu.

Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan värin, sekä kerromme tarkasti materiaalien eri ominaisuuksista. Käyttämämme materiaalit ovat helppoja pestä ja pyyhkiä. Autojen pesun voi tehdä aivan normaalisti tavallisia autonhoitotuotteita käyttäen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous autoteippauksista.

Tarrat muotoon leikattuna

Teemme tarroja monenlaisiin eri käyttökohteisiin. Tarvitset sitten siirtoteipin avulla teipattavia ”irtokirjain” teippejä,  valkotaustaisia logotarroja, muotoon leikattuja tarroja, niin meiltä löytyy ja onnistuu.

Valmistamme mm.

  • Muotoonleikatut tarrat
  • Irtokirjain teipit
  • Laminoidut tarrat uv-suojalla
  • Autotarrat
  • Ikkunatarrat
  • Ulkokäyttöön ja vaikeisiin olosuhteisiin tarkoitetut tarrat
  • Erikoisvahvalla liimalla varustetut tarrat
  • Tarrat läpinäkyvällä taustalla

Kysy tarjous tarroista myyjiltämme. Tuo esille tarran käyttökohde, määrä, koko ja lähetä tarvittava aineistomateriaali mukana.

Kysy lisää tuotevalikoimasta myyjiltämme.

Aineistomateriaalit osoitteeseen: teemu.kvist(ät)painatusaxa.fi

Sisustustarrat ja teippaukset

Meiltä sisustutarroja yksivärisinä silhuettikuvioina tai neliväritulostettuna ja muotoon leikattuna. Olemme luoneet myös sisäoville uusia ilmeitä teippipinnoitteella.

Jos haluat ikuistaa komean maisekuvan seinällesi, niin se onnistuu esimerkiksi tarratapettina.

Kysy lisää sisustustarroista ja teippauksista myyjiltämme.