Mainostelineet- ja materiaalit

Mukeja, julisteita, kanta-asiakaskortteja, roll-uppeja, messupöytiä. Älä jää yritysilmeesti kanssa paitsioon!

Roll-upit

Roll-up mainostelineet välittävät viestisi näkyvästi myymälöissä, messuilla ja tapahtumissa. Roll-up -telineet ovat helposti pystytettäviä, vaivattomasti kuljetettavia. Laadukkaiden materiaalien ja painojäljen ansiosta roll-up pysyy siistinä ja ehjänä tapahtumasta toiseen.

Roll-upin rakenne on hyvin yksinkertainen. Roll-upin runko seisoo lattialla ja kuvavuota on kiinnitetty runkoon. Kuvavuota liikkuu ylös ja alas sitä vedettäessä. Kuva jää ylös, kun taakse kiinnitetään mukana oleva keppi tukijalaksi. Kuljetuksen ajaksi kuvavuota lasketaan alas ja koneisto työnnetään kankaiseen kuljetuskassiin.

Rollupin koko on 85cm x 200cm.

Hintaesimerkkejä:

Roll-up (asiakkaan valmiista materiaalista): 100€ alv 0%
Roll-up, (asiakkaan materiaalin pohjalta sunniteltu): 150€ alv 0%

Messupöydät

Messupöytiä käytetään hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa. Käyttötarve voi olla esimerkkisi messuilla tai tuotemaistatus marketin aulassa. Mutta se voi olla myös käyttöä vaativissa sääoloissa ulkoilmatapahtumassa.

Eri messupöydät on suunniteltu erilaista käyttöä ja olosuhteita varten. Sisätiloihin suunniteltu kevyt messupöytä ei välttämättä kestä ulkona käytettäessä sään kosteutta tai tuuliolosuhteita. Sitä varten tarvitaan vahva pöytä mikä kestää vuodesta toiseen vaativia sääolosuhteita niin kesällä kuin myös talvella.

Muovikortit

Valmistamme kaikki muovikortit, kuten jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, etukortit, sirukortit, rfid-kortit, kuvalliset henkilökortit ja muut muovikortit toiveidenne mukaisesti. Muovikortit ovat korkealaatuisia ja kestäviä luottokorttikokoisia kortteja, jotka soveltuvat useisiin tilanteisiin.

Muovikortilla on useita käyttötarkoituksia, ja ne ovatkin tänä päivänä tärkeä mainosväline yrityksille. Painatus Äxästä saat halutessasi muovikorteille kokonaisvaltaisen palvelun muovikortin suunnittelusta postitukseen asti.

Parkkikiekot

Parkkikiekot yrityksesesi väreillä tai vaikkapa logosi muotoon leikattuna on oivallinen jaettava mainos esimerkiksi messuilla ja mitä paremmalta se näyttää, sitä varmemmin se tulee myös käyttöön!

Kysy lisää parkkikiekoista.

 

Mukit

Yrityksen logolla varustettu muki ja vieläpä jokaisen työntekijän omalla nimellä. Kyllähän tällainen jokaisen firman kahvihuoneesta pitää löytyä!

Voimme painaa mukin kylkeen käytännössä mitä vaan grafiikkaa. Painoalan mitat n. 20cm x 8,5cm.

Mukeissa pienempien erienkään tekemien ei ole meille ongelma. Hinnat isommissa erissä alkaen 12€/kpl.

 

Julisteet

Onko kehyksesi vielä tyhjät ja kaipaa julistetta komeasta valokuvasta tai tarvitsetko tapahtumaasi julistemainontaa?

Meiltä julisteet jopa A-1 kokoon saakka korkealla tulostuslaadulla.

 

A-Kyltit

Suojamuovilla varustettu mainosteline sisä- ja ulkokäyttöön. Herättää asiakkaan huomion yrityksesi edustalla.

Valmistamme telineisiin myös julistemateriaalin.

A-kylttejä saa esimerkiksi kokoina 50 x 70cm ja 70 x 100cm