Kyltit ja opasteet

Isoja kylttejä, pieniä kylttejä, heijastavia kylttejä, kaiverrettuja kylttejä. Tehdään niin kuin tarve on.

Työmaakyltit

Tarvitsetko urakoitsijana työmaallesi havainnepiirroksia, opastetauluja, liikenneohjausmerkkejä tai jätteiden lajittelukylttejä? Ota yhteytttä ja tehdään teille tarpeiden mukaiset kyltit tai opasteet.

Mainoskyltit

Mainoskylttiä suunniteltaessa kannattaa panosta informaation tehokkuuteen. Eli tuodaan kyltissä esille oleellinen ja ytimekkäästi, sillä pidempi viesti menee useimmiten kohderyhmä huomion ohitse.

Toimitamme mainoskyltit erilaisiin ympäristöihin ja erilaisilla taustamateriaaleilla. Meiltä saat kyltit niin sisätiloihin, kuin ulos säänkestävänä.

Opastekyltit

Meiltä saat erilaisia opaste- ja varoituskylttejä esim. poistumistie merkintöihin, kiinteistöiden tarpeisiin tai ensiapumerkintöjä varten.

Kyltit voivat olla tarvittaessa sään tai muuten vaativimpia olosuhteita kestäviä. Kylttejä saa myös jälkivalaisevana.

Turva- ja varoituskilvet

Työpaikoilta löytyy useita erilaisia vaaranpaikkoja. Hyvä tapa ennaltaehkäistä onnettomuuksia on varoituskyltit. Varoituskylttien keltainen väri kiinnitää huomion, ja parhaassa tapauksessa säästää yrityksellesi suuren summan rahaa.

Pienemmän vahingon sattuessa on taas tärkeää, että  ensiaputarvikkeiden paikat on merkitty ensiapumerkeillä.

Kaiverruskilvet

Valmistamme kaiverruskilvet erilaisista materiaaleista käyttökohteen mukaan perinteistä mekaanista kaiverrusmenetelmää käyttäen.

                     

Magneettikyltit

Magneettikyltit tulevat tarpeeseen, kun kylttiäsi pitää siirtää tai uusia tasaisin väliajoin. Magneettia on käytetty myös esim. ajoneuvoissa, kun haluataan lyhytaikainen mainos tapahtumasta tms. esille.