Fanituotteet

Paidat, pipot, mukit tai huivit joukkueesi väreillä ja logoilla. Ja tehdään ne vielä niin näyttävän näköiseksi, että voit ylpeänä kulkea oman seurasi väreissä.

Fanipaidat

Fanipaitoja voi olla pelipaidat, hupparit tai vaikka hyvälaatuiset t-paidat. Suunnittellaan yhdessä teidän näköinen paita ja voitte ylpeästi kantaa tiiminne värejä!

Kysy lisää myyjiltämme!

Lippikset

Meiltä löydät lippikset logolla ja lippalakit brodeerauksella. Laajasta valikoimastamme saat sekä edulliset mallit isoihin mainoskampanjoihin että laatulippikset työkäyttöön.

Mainoslippikset ovat suosittuja yrityksissä, kouluissa ja urheiluseuroissa. Ne toimivat mainostuotteena ja lisäävät yhteishenkeä.

 

Pipot

Pipoissa ykköstuotteemme on ns. kesämallin trikoopipo, jota saa sekä pitkänä- että lyhyenä mallina useissa eri väreissä. Pipoihin saat oman lisämausteen tyylikkäällä yksiväripainatuksella tai vaikkapa heijastinpainatuksella.

Meiltä saat pipot myös kylmemmille keleille. Tupsupipot ovat komea ja erottuva tapa tunnustaa oman tiiminsä väriä ja ne ovat olleet hittituotteemme.

Lähetä suunnitteluumme logosi,niin me suunnittelemme teille maailman komeimman tupsupipon!

Aineistot osoitteeseen: teemu.kvist(ät)painatusaxa.fi

Kaulahuivit

Neulotut kaulahuivit ovat klassinen fanituote, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voimme suunnitella huivin juuri teidän joukkueen tai bändin väreillä.

Huivit valmistetaan akryllikankaasta.

Hinnat isommissa erissä alkaen 8€/kpl!

 

Faniliput

Fanilippuja saat meiltä eri kokoluokissa, varrellisia lippuja tai seinälle kiinnitettäviä lippuja, jotka voivat olla pituudeltaan useita metrejä. Lippuun voi käytännössä painaa mitä vaan grafiikkaa. Mitä korkeampitasoinen tiedosto, sen parempi painojälki.

Tyynyt

Polyesteristä valmistettu tyyny, jonka design voi olla molemmin puolin erilainen. Kätevän kokonsa (37x37) puolesta sopii erinomaisesti esim. autoon matkatyynyksi tai vaikkapa sisustustyynyksi kodin koristeeksi.

Hinnat isommissa erissä alkaen alk. 10€/kpl!

Mukit

Mukit ovat fanituotteena erinomainen idea sinänsä, että ne tulevat takuulla käyttöön eivät jää hyllyn nurkkiin pölyttymään. Voimme painaa mukin kylkeen käytännössä mitä vaan grafiikkaa. Painoalan mitat n. 20cm x 8,5cm.

Mukeissa pienempien erienkään tekemien ei ole meille ongelma. Hinnat isommissa erissä alk. 9€/kpl.